Zaakwaarnemer De Mul ontkent interesse Sevilla; Ook kleedkamerverhaal onzin!

De zaakwaarnemer van Tom de Mul, Mustapha Nakhli, ontkent dat Sevilla belangstelling heeft getoond voor de Belg. ,,Weet ik niets van. En ook Ajax is daarvan niet op de hoogte”, laat hij weten in Het Laatste Nieuws. Wel geeft Nakhli toe dat er clubs belangstelling hebben getoond voor de vleugelaanvaller, die een contract tot medio 2008 bij de Amsterdammers heeft. ,,Ik heb al telefoontjes gekregen voor hem, ja, maar ik ga niet zeggen over welke clubs het gaat. Natuurlijk kan het voor veel clubs interessant worden als De Mul zijn contract uitdient en zonder transferom kan gaan.”

Deze week verschenen ook berichten dat De Mul wil vertrekken omdat hij de kleedkamersfeer van Ajax niet prettig zou vinden. Onzin volgens zijn vader. ,,Welke profspeler verlaat nu een club voor zo’n reden?”

Related posts