De Telegraaf meldt nu ook wat wij allang wisten: ‘BAKIRCIOGLU KIEST AJAX’

FC Twente-speler Kennedy Bakircioglü heeft zijn keuze laten vallen op Ajax, zo meldt vandaag nu ook De Telegraaf. Daarmee troeft de Amsterdamse club onder meer PSV en HSV af, die ook voor de 26-jarige Zweed in de markt waren. Begin volgende week moet Ajax de gesprekken over de transfersom nog afronden met FC Twente, maar omdat Bakircioglü een vaste afkoopsom van 1,3 miljoen euro in zijn contract heeft, worden er geen problemen verwacht. Daarna meldt Bakircioglü zich met zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker in de ArenA om de puntjes op de i te zetten, aldus De gele raaf. Volegsn onze bron was Bakircioglu vorige week ook al in het Amsterdamse Hilton waar hij met Ajax sprak.

Ruim een week geleden wist die bron onze site al te melden dat Ajax interesse had in Bakircioglü, nog ruim voor ook Jack van Gelder dacht een nieuwtje te brengen in zijn gebruikelijke zondagavond programma. Sterker nog; volgens onze bron was alles al in kannen en kruiken tussen Ajax en Bakircioglü! (zie eerder bericht). ,,Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu”, zo wist hij stellig. En naar nu blijkt dus terecht!

Bakircioglü was de afgelopen twee seizoenen een van de smaakmakers bij FC Twente. Hij kwam in 66 duels bij de Tukkers tot 23 doelpunten. Eerder speelde hij voor het Griekse Iraklis Saloniki en in zijn geboorteland voor Hammarby en Assyriska.


Kennedy Bakircioglu; een special!

Zie eerdere berichten:
4 mei 2007: Naar buitenwacht toe alleen PSV nog concurrent voor Bakircioglu
2 mei 2007: ‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’

Related posts