‘Valencia doet bod van 12 miljoen op Sneijder, maar Ajax wil meer’

Volgens de regionale krant (Las Provincias) is Valencia deze week opnieuw met een delegatie naar Amsterdam gekomen. Naar verluidt zou technisch directeur Amedeo Carboni een bedrag van twaaf miljoen euro hebben geboden voor Wesely Sneijder. Dit bod voldoet echter niet aan de verwachtingen van de Amsterdammers, die drie miljoen euro meer willen vangen voor de 22-jarige middenvelder. De Spanjaarden wachten tevergeefs op een tegenbod van Ajax. Bayern Munchen zou meer hebben geboden, maar Sneijder gaf zelf in een korte reactie aan niet naar Bayern te willen. Valencia ziet hij wel als een optie.

Volgens de regionale krant zou Valencia zelfs al een principe-akkoord hebben met de speler. Las Provincias meldt dat Valencia haar aandacht zal verleggen naar andere opties indien de transfer niet binnen drie dagen rondkomt.

Het contract van de Oranje-international loopt nog twee seizoenen door, maar de interesse uit het buitenland neemt grote vormen aan. Zo zouden naast Bayern München ook Barcelona en Real Zaragoza de ontwikkelingen rondom Sneijder op de voet volgen.

Related posts