Naar buitenwacht toe alleen PSV nog concurrent voor Bakircioglu

Een ding is al zeker: FC Twente zal het vanaf volgend seizoen moeten stellen zonder Kennedy Bakircioglu. De vleugelaanvaller kiest tussen Ajax en PSV, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens deze krant heeft p$v de beste papieren omdat de club verzekerd is van Champions League voetbal. ,,Onzin”, volgens een bron bij deze website, die vorige week, ruim voordat ook Jack van Gelder dacht een nieuwtje te brengen, al de transfer van Bakircioglu naar Ajax aankondigde (zie eerder bericht). ,,Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu”, zo wist hij stellig.

Hij lijkt steeds meer gelijk te krijgen want inmiddels zijn het Turkse Galatasaray en de Bundesligaclubs HSV en Schalke dus al van het lijstje geschrapt. p$v is de laatste hindernis die volgens deze bron dus alleen nog naar de buitenwacht toe in leven wordt gehouden. We hopen hem binnenkort helemaal gelijk te kunnen geven. Wordt vervolgd…

Bakircioglu heeft na dit seizoen een aflopende contract bij FC Twente en mag daarom transfervrij vertrekken bij de ploeg van Fred Rutten.

Related posts