De Mul wil contract niet verlengen: ‘Sfeer in kleedkamer te hard’

Het is nog maar de vraag of Tom de Mul volgend seizoen nog actief is op de Nederlandse velden. Volgens De Telegraaf heeft de Belg de clubleiding van Ajax laten weten zijn contract niet te willen verlengen. De vleugelaanvaller zou als reden van zijn besluit aanvoeren dat hij de sfeer in de kleedkamer te hard vind en daarom uiterlijk volgend jaar te willen vertrekken.

Doordat het Spaanse Sevilla in verband wordt gebracht met De Mul en zelfs volgens berichten al persoonlijk accoord zou zijn met de kleine aanvaller (zie eerdere bericht), is het allerminst zeker dat hij volgend seizoen nog op de Amsterdamse loonlijst staat en wellicht door de Spanjaarden dusdanig lekker is gemaakt dat hij wil vertrekken.

Zowel Ajax als de zaakwaarnemer van De Mul; Mustapha Nakhli, ontkenden eerder deze maand de belangstelling uit het Spaanse Andalusië. Volgens het betrouwbare El Diario de Sevilla wil de huidige nummer twee van de Primera División, dat dit seizoen nog drie prijzen kan pakken, zich pas in de zomer op de transfermarkt begeven.

Related posts