Prijsvraag van deze week:
Welke Ajacied is dit? Win een originele F-side cap!

Vorige week was de speler op de foto Thomas Vermaelen (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Willem II-Ajax van afgelopen zondag? We hebben het deze keer volgens ons niet zo moeilijk gemaakt. Denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die ook zo’n originele F-side cap(zie foto) ontvangt aangeboden door voetbalwarenhuis.com.
Inzenden kan tot zaterdagavond 6 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week dinsdag 8 mei zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu? Perez? Vermaelen? Heitinga? Wie is het deze keer??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts