‘Ook Inter wil Motta’; Transfer naar Ajax waarschijnlijk kansloos

Vandaag liet Martin van Geel weten dat Ajax, in het verlengde van Gabri, wellicht meer spelers die bij Barcelona niet aan spelen toe komen naar Amsterdam probeert te halen (zie bericht). Zo werd de naam van Thiago Motta genoemd. Ajax heeft echter een geduchte concurrent gekregen in Italiaans kampioen Inter Milaan. De Braziliaanse middenvelder staat niet op goede voet met trainer Frank Rijkaard en lijkt geen toekomst meer te hebben in Nou Camp.

Inter zou de komst van de 24-jarige speler, die tot op heden slechts 10 duels voor Barca speelde, waarvan slechts vijf in de basis, wel zien zitten. Volgens de Italiaanse media gaat Inter-voorzitter Branco binnenkort al aan tafel met Barcelona om de vraagprijs voor de middenvelder te bespreken. Indien de belangstelling van Inter serieus is dan lijkt een transfer naar Ajax, ondanks alle goodwill van Henk ten Cate, bij voorbaat kansloos.

Related posts