Pocognoli opnieuw genoemd bij Ajax

Sebastian Pocognoli staat opnieuw in de belangstelling van Ajax, zo meldt De Telegraaf vandaag. De negentienjarige linksback staat momenteel onder contract bij het Belgische RC Genk en wordt als een grote belofte beschouwd. Pocognoli werd vorig jaar al in verband gebracht met Ajax (zie eerder bericht).

Vooralsnog staat een transfer nog even in de wachtkamer, aangezien Genk op dit moment nog geen onderhandelingen wil voeren. De club heeft een achterstand van twee punten op koploper Anderlecht en dingt dus nog mee naar de Belgische landstitel. Zolang de beslissing om het kampioenschap nog niet is gevallen, wil het bestuur van RC Genk geen zaken doen en geen gesprekken voeren over Pocognoli. Ook AZ, Feyenoord en het Duitse Bayer Leverkusen zouden in de markt zijn voor de verdediger, maar ook de interesse van AZ en Feyenoord is niet nieuw (zie eerder bericht).

Related posts