‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’

Afgelopen zondag wist Jack van Gelder het nieuwtje te melden dat Ajax interesse heeft in Kennedy Bakircioglu. Voor onze redactie was dit echter al lang geen nieuws meer. Immers; enkele dagen daarvoor ontvingen wij al een mail van een anonieme bron dat de Zweedse rechtsbuiten in verband bracht met Ajax. Sterker nog; die bron wist vol overtuiging te melden dat Ajax en Bakircioglu er samen al helemaal uit zijn. ‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’.

Normaal gesproken hebben wij ook onze vraagtekens bij de overdaad aan geruchten, zeker van dergelijke ‘anoniemen’, maar omdat Van Gelder enkele dagen later dezelfde naam noemt lijkt het bericht toch serieuzer genomen te moeten worden. Bakircioglu heeft nog een eenjarig contract bij zijn huidige club FC Twente en moet naar verluidt 750.000 euro kosten.

Naast Ajax schijnen nog meer clubs geinteresseerd te zijn in de international van Zweden. Naar verluidt zouden Hamburger SV, Galatasaray, Everton en PSV hem ook graag willen overnemen.

Related posts