Delorge in beeld bij Ajax maar bijna rond met Heerenveen

Laurent Delorge staat in de belangstelling van Ajax, zo meldt VI zojuist. De 27-jarige Belg die dit seizoen degradeerde met ADO Den Haag . SC Heerenveen lijkt de beste papieren te hebben om de middenvelder in te lijven. Delorge en de Friese club hebben een eerste gesprek achter de rug. Donderdag praten beide partijen verder. De Belg kan in Friesland een contract voor drie seizoenen ondertekenen. Ondanks een verbintenis tot medio 2009 kan Delorge vanwege een degradatieclausule transfervrij vertrekken bij ADO.

Anderlecht ontsloeg Delorge vorig seizoen vanwege zijn rol in het omkoopschandaal in België. De middenvelder had zich bij Lierse SK laten verleiden tot het aannemen van smeergeld. Delorge heeft inmiddels het eveneens geïnteresseerde Vitesse inmiddels afgezegd.

Related posts