Voorverkoop Play-off duels tegen Heerenveen morgen (woensdag 2 mei) van start!

Morgen (woensdag 2 mei) gaat de voorverkoop voor het play-off duel Ajax-Heerenveen van start. Allereerst zijn woensdag de seizoenkaarthouders aan de beurt. Zij kunnen ALLEEN DIE DAG een kaart kopen met 40% KORTING (voor Zuid 1e ring betekent dit een prijs van 11,10 euro). Donderdag en vrijdag kunnen zij maar ook alle andere kaarthouders maximaal 4 kaarten kopen met nog steeds 20% korting (voor Zuid 1e ring betekent dit een prijs van 14,80 euro). Vanaf maandag 7 mei is er vrije verkoop (voor Zuid 1e ring betekent dit een prijs van 18,50 euro).

Ook de verkoop van de uitwedstrijd op 9 mei start morgen voor alle voorranguitkaarthouders(woensdag 2 mei). Er is vrij vervoer en kaarten kosten 21,15 euro. Vanaf zaterdag 5 mei kunnen ook alle overige Uitkaarthouders één ticket kopen.

Related posts