‘Door Ajax begeerde Hansson voor drie jaar naar Stade Rennes’

Hij zou, volgens eerdere berichten, ook in beeld zijn geweest bij Ajax, maar volgens De Telegraaf is Petter Hansson rond met het Franse Stade Rennes over een contract voor de komende drie seizoenen. De aanvoerder van SC Heerenveen heeft een aflopend contract en gaf enkele weken geleden al aan eeen transfer naar het buitenland te willen maken. Naar verluidt heeft met name het financiële aspect een rol gespeeld in de beslissing van de 30-jarige Zweedse international, die ook in de belangstelling van het Italiaanse Atalanta Bergamo stond (zie eerdere bericht).

Bij de huidige nummer zes van Frankrijk komt Hansson onder meer zijn landgenoot en ex-ploeggenoot bij Heerenveen Erik Edman tegen als ook de ex-Ajacied Mario Melchiot. Hansson is overigens voor het eerste play-off duel, volgende week woensdag 9 mei in Heerenveen, geschorst (zie bericht).

Related posts