KIJK LIVE (GRATIS) NAAR DE COMPETITIE-ONTKNOPING TUSSEN AZ, AJAX EN PSV!!

Omdat veel fans, door welke reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om de ontknoping van de competitie live bij te wonen is er de mogelijkheid voor de Ajax-fans om het duel tegen Willem II live gratis in de ArenA te komen kijken (zie eerder bericht). Er is ook een mogelijkheid de duels live via internet te volgen. Dat kan op drie manieren:

1. De mensen die lid zijn van Tele2 of Digitenne hebben het in hun pretpakket zitten!

2. Planet.nl biedt de mogelijkheid voor 4 euro het duel via internet te bekijken. Ervaringen uit het verleden hebben echter geleerd dat zodra de belangstelling groot is deze betaalde streaming de druk niet aankan en dan geen kijkers meer toelaat of, wat nog vaker gebeurd, gewoon vastloopt waardoor je meer naar een slechte diapresentatie zit te kijken dan naar een voetbalwedstrijd!

3. Sommige Pear2pear netwerkjes zenden de, veelal Chinese streamings, uit: GRATIS! Wat moet je ervoor doen?

Zorg dat je de juiste programmatjes die wellicht de streaming doorgeven op je PC hebt staan:
PPMate.
Soapcast
PPLive

Lees eventueel de uitleg over de programma’s:
Voor Soapcast, voor PPLive en voor PPMate.

Voor het juiste programma en de juiste streamings: ZIE HIER. Mocht dit niet lukken dan hebben wellicht onze collega’s van AjaxLive wel de juiste stream gevonden!

Veelal worden de juiste streams pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt. Check dus regelmatig deze site!Suc6!

Voor alle duidelijkheid: Wij hebben geen betrokkenheid bij deze streamings en geven louter aan waar op het web ze te vinden zijn!

Related posts