Boete voor Kluivert maar dagen van Koeman lijken geteld

Ronald Koeman heeft Patrick Kluivert een boete opgelegd vanwege de onvrede die de ex-Ajacied uitte vlak na de wedstrijd van de lampjes vorige week tegen FC Utrecht (zie eerder bericht). Koeman kan zich echter beter zorgen maken om zijn eigen hachie te redden. Hij lijkt niet lang meer de trainer van PSV te zijn. Schuitema wilde dinsdag in het Eindhovens Dagblad niet zeggen of Koeman ook na dit seizoen nog trainer is in Lampegat. Bovendien gaf hij aan dat de wedstrijd tegen Vitesse bepalend kan zijn voor de toekomst van de oefenmeester.

Koeman staat de laatste weken voortdurend onder druk. P$v stond in de winterstop nog elf punten voor op de concurrentie. Nu staan de Eindhovenaren achter AZ Alkmaar en Ajax waardoor de titel bijna onmogelijk is.

Related posts