‘Ten Cate wil supertalent Krkic (16) van Barcelona naar Ajax halen’

Een van de grootste talenten van FC Barcelona; Bojan Krkic Pérez, mag komend seizoen verhuurd worden. Volgends de Spaanse krant AS gaat de pas 16-jarige aanvaller zeer waarschijnlijk op huurbasis naar Ajax. Krkic is de zoon van een Spaanse moeder en een Servische vader die zelf zeer verdienstelijk voetbalde bij Rode Ster Belgrado en nu scout is bij Barcelona. De jonge spits maakte afgelopen week zijn debuut voor Barca in het oefenduel met het Egyptische Al-Ahly. De Catalanen wonnen dat duel met 4-0 en Bojan wist in zijn debuut éénmaal het net te vinden.

Henk ten Cate, de huidige oefenmeester van de Nederlandse topclub, kent de Spaanse jeugdinternational nog uit zijn tijd bij Barcelona. Ten Cate zou zeer gecharmeerd van zijn van Bojan en hem graag op huurbasis naar Amsterdam willen halen. Krkic kwam in 1999 bij FC Barcelona terecht. Naar verluidt maakte hij in zeven seizoenen liefst 799 goals, een gemiddelde van ruim 3,5 doelpunt per wedstrijd

Klik HIER voor meer info over dit supertalent.

Related posts