Ajax legt drie jeugdspelers vast. Ook Martina een jaar langer Ajacied

Ajax heeft drie jeugdspelers vastgelegd. Het gaat om Marvin Hasselbaink, Nathaniel Will en Siem de Jong. Daarnaast is ook het contract van Javier Martina met één jaar verlengd. Marvin Hasselbaink, die ook centraal op het middenveld uit de voeten kan, speelt sinds 2004 bij Ajax en is dit jaar een vaste waarde in de A1 van trainer Sonny Silooy. Hij speelde eerder in de jeugd van Haarlem en tekende een contract tot medio 2009.

Siem de Jong kwam een jaartje later in de opleiding van Ajax. De 18-jarige aanvallende middenvelder speelde voorheen bij De Graafschap en tekende tot medio 2010. Nathaniel Will (18) tekende ook tot medio 2010. De verdediger kwam in 2002 over van Lelystad ’67. Javier Martina (20) tekende voor één jaar bij. De 20-jarige rechtsbuiten staat sinds 1 juli 2005 onder contract bij Ajax en speelde reeds twee seizoenen voor Jong Ajax. Afgelopen seizoen maakte Martina 5 doelpunten in 24 competitiewedstrijden.

Technisch directeur Martin van Geel zegt op de

Related posts