Vito Wormgoor breekt kuitbeen

Vito Wormgoor heeft afgelopen zaterdag in de wedstrijd van de A1 tegen ADO Den Haag zijn kuitbeen gebroken, zo meldt Highlow.nl vandaag. ,,Ik hoorde twee keer knak”, vertelde de Leersummer die onlangs een contract tekende bij Ajax. “Ik maakte in de laatste minuten een sliding”, vertelt Vito. “Mijn voet bleef onder mijn lichaam in het gras staan. Mijn lichaam ging door en toen hoorde ik twee keer knak.”

Voor de talentvolle speler, die met een ambulance werd afgevoerd van Sportpark De Toekomst, is het een behoorlijke tegenslag. Hij tekende onlangs een tweejarig contract, dat hem tot 30 juni 2009 aan Ajax verbindt (zie bericht). De verdediger heeft veel pijn. Doktoren bepalen vrijdag in het ziekenhuis of een operatie noodzakelijk is. Het herstel zal naar verwachting twee tot drie maanden in beslag nemen.

Related posts