Sneijder droomt van Valencia

In de Spaanse media komen berichten naar buiten over een radio interview dat Wesley Sneijder gisteren heeft gegeven aan de Spaanse zender Cadena-SER. In dat interview zou Sneijder ondermeer gezegd hebben dat volgend seizoen of een seizoen later in Spanje zou willen spelen, en Valencia zou prima aansluiten op die wens. “Ik weet veel over Valencia. het is een mooie club. Ik heb alle geruchten ook gelezen. Ik ben er trots op dat zo’n club interesse heeft. het zou een droom zijn om in Valencia te mogen spelen.”

Valencia heeft volgens de geruchten gesproken met Soren Lerby de zaakwaarnemer van Sneijder. Valencia zou Sneijder een contract willen aanbieden voor zes jaar. Lerby zelf zegt zelf nooit te spreken over onderhandelingen. Dus de waarde van dit laatste gerucht is moeilijk in te schatten, feit is dat Wesley zijn liefde richting Spanje nu heeft uitgesproken.

Related posts