Nieuwe prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Win ook zo’n originele F-side cap!

Vorige week was de speler op de foto Edgar Davids (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax-Sparta van afgelopen zondag? Het is niet makkelijk maar denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij een winnaar selecteren die ontvangt een originele F-side cap(zie foto) aangeboden door voetbalwarenhuis.com.
Inzenden kan tot zondagavond 29 april a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week dinsdag 1 mei zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu? Perez? Vermaelen? Heitinga? Of toch iemand anders??!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts