Ajax en PSV volgen Orlando Engelaar

Ajax volgt de Rotterdamse tukker Orlando Engelaar, ook P$V zou belangstelling hebben in de speler van FC Twente. ,,PSV heeft mijn zaakwaarnemer gebeld om de interesse kenbaar te maken,” aldus Engelaar. “Hoe concreet ze zijn weet ik niet. Ik weet dat PSV-trainer Ronald Koeman op tv heeft gezegd dat hij mij een interessante speler vind, maar volgens mij kom ik pas ná Van Bronckhorst en Zenden in beeld.”

Engelaar heeft een speciale band met Henk Ten Cate, hij was diegene die hem een kans heeft gegeven bij NAC in het seizoen 02/03 terwijl destijds niemand het in hem zag zitten. “Ten Cate is speciaal en ik ken de geruchten over Ajax. Maar zodra er niets concreet is, kan ik niets. PSV en Ajax zijn topclubs, maar ik heb het bij FC Twente uitstekend naar mijn zin. Ik vind het geen probleem om volgend seizoen nog in Enschede te spelen.”

Eigenlijk wil hij naar Spanje toe de 27-jarige speler heeft daarvoor niet meer al te lang en hij heeft overigens nog een contract voor 2 jaar bij Twente.

Related posts