Van Geel: ‘Sneijder, Babel en Huntelaar blijven voorlopig’

Volgens Martin van Geel heeft zich nog helemaal niemand gemeld voor Klaas Jan Huntelaar, Wesley Sneijder en Ryan Babel. Dat er nog geen contact is geweest met andere clubs zou nog niet betekennen dat ze alle drie zeker in Amsterdam zullen blijven, maar Ajax heeft een aantal draaiboeken klaar om snel te handellen bij een eventueel vertrek.

Ook AZ blijkt zich dus nog niet gemeld te hebben, waarschijnlijk heeft gekke Dirk nog even in zijn portemonee gekeken en zag dat er lang niet voldoende in zat. Van Geel meldde ook dat zolang de spitspositie door Huntelaar bezet wordt er geen nieuwe spits bijkomt, dus met andere woorden Alfonso Alves komt pas in beeld als Huntelaar vertrekt. Gevolg is dan dat Heereveen in dat geval dubbel cashed; Zij krijgen en een bedrag voor de verkoop van Huntelaar en de hoofdprijs voor Alves. Maar zo ver is het dus nog lang niet!

Ook liet van Geel weten dat Ajax een enorme stap heeft gemaakt dit seizoen, ‘we spelen tot de laatste dag mee’. Maar komt dat niet omdat p$v Koeman heeft als trainer en omdat Ajax de tweede helft iets constanter is geweest door de komst van Davids?

Related posts