Ook Sneijder realiseert het zich nu: ‘We hebben het in Waalwijk laten liggen!’

Wesley Sneijder ontving na afloop van Ajax – Sparta Rotterdam (5-2) de Rinus Michels Trofee voor beste Ajax-speler van het seizoen. Na de uitreiking reageerde de Utrechter op de wedstrijd: ,,We hebben het in Waalwijk laten liggen vorige week. Vandaag hebben we vijf goals gescoord, maar ook twee tegen gekregen. Helaas hebben we er niet meer gemaakt. De laatste thuiswedstrijd was wel een goede afsluiting van het seizoen voor eigen publiek. Maar het ziet er wel naar uit dat AZ kampioen wordt en niet Ajax”, aldus de geboren Utrechtenaar.

Sneijder bezorgde enkele weken geleden veel fans kromme tenen door na de wanvertoning in Waalwijk voor de camera’s doodleuk te melden dat Ajax toch mooi een punt was ingelopen op p$v. Dat terwijl de instelling tijdens dat duel belabberd was en Ajax bij winst gewoon koploper zou zijn en naar het er nu naar uitziet; dus ook gewoon kampioen. Maar helaas; het kan nog, maar de kans is wel heel klein geworden…

Related posts