Roger stopt er mee na dit seizoen.

Roger stopt definitief met voetballen. Dat wil niet zeggen dat hij naar feyenoord gaat; nee, hij stopt echt helemaal met voetballen en hangt zijn kicksen aan de wilgen! De middenvelder van Ajax zei dat vrijdag tegenover RTV Noord Holland. De middenvelder van Ajax zei dat vrijdag tegen RTV Noord-Holland. De pas 30-jarige Ajacied zet na dit seizoen punt achter zijn carrière. Een week geleden werd bekend dat Ajax de middenvelder geen nieuw contract aanbiedt (zie bericht). Roger zegt nu dat hij niets meer heeft met het voetbalwereldje.

De Spanjaard, die het grootste deel van zijn carrière bij FC Barcelona speelde en begin dit seizoen naar Ajax kwam, heeft een universitaire opleiding achter de rug. Hij studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Barcelona. ‘Misschien dat ik daar iets mee ga doen. Ik weet het nog niet’, aldus Roger.

Voor zijn eenjarige avontuur in Nederland kwam de Spanjaard uit voor Barcelona (1994-1999), Espanyol (1999-2003) en Villarreal (2003-2006). In 256 competitiewedstrijden op het hoogste niveau scoorde hij 29 treffers.

Related posts