Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Win een originele F-side cap!!

De komende tijd zullen we in samenwerking met voetbalwarenhuis.com verschillende prijsvragen organiseren. Deze week de vraag: Welke Ajacied zie je hieronder in actie tijdens het duel RKC Waalwijk-Ajax van vorige week?

Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl. Uit de inzendingen zullen wij een winnaar selecteren die ontvangt een originele F-side cap(zie foto) aangeboden door voetbalwarenhuis.com. INZENDEN KAN TOT ZONDAGAVOND 20:00u. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen. Volgende week maandag 23 april zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Er zal dinsdag weer een nieuwe prijsvraag volgen! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Welke Ajacied zie je hierboven in actie?

Related posts