‘Ajax volgt Da Silva maar Heerenveen lijkt meeste kans te maken’

In navolging van SC Heerenveen heeft ook Ajax belangstelling voor Kalmar FF-aanvaller Ari da Silva. Dit weet Fotbolskanalen, de Zweedse equivalent van Studio Sport, vandaag te melden. Ajax zat afgelopen weekeinde voor Da Silva op de tribune tijdens het competitieduel tegen Brommapojkarna (2-2). In het bewuste duel wist de Braziliaanse spits niet te scoren, maar gaf hij wel een assist.

Hoewel Kalmar FF ontkent dat Ajax al contact heeft genomen met de club, weet de zaakwaarnemer van Da SIlva te melden dat de interesse van de Amsterdammers serieus is. Ook Heerenveen volgt de Braziliaan, die in het Abe Lenstra Stadion de opvolger moet worden van Afonso Alves. Volgens de zaakwaarnemer van Da Silva is het beter voor zijn speler om voor Heerenveen te kiezen. Volgens hem heeft het verleden wel bewezen dat heerenveen een prima opstap is voor Scandinavisch talent.

De 21-jarige Da Silva werd vorig seizoen met vijftien treffers topscorer van Zweden en ook dit seizoen maakt hij een goede indruk. De spits mocht onlangs meetrainen met de Braziliaanse selectie toen de Selecao te gast waren in Zweden voor twee oefeninterlands.

Related posts