Fortis op het Ajax-shirt?: Fortis wil ABN Amro overnemen

Je moet er niet aan denken maar het kan zomaar zijn dat Ajax binnen afzienbare tijd met feyenooit-sponsor Fortis op het shirt loopt. De Belgisch-Nederlandse bankverzekeraar heeft zich samen met Royal Bank of Scotland (RBS) en het Spaanse Banco Santander gemengd in de strijd om ABN Amro. Dit consortium van banken heeft ABN Amro benaderd om te praten over een overname.

Het consortium maakte vrijdag bekend dat het een bod wil uitbrengen op ABN Amro. Een uitnodiging om daarover te praten is gestuurd naar de voorzitters van de raden van bestuur en commissarissen van ABN Amro. Het consortium wil net als Barclays, waarmee ABN Amro al praat over een fusie, de gelegenheid krijgen om een boekenonderzoek uit te voeren. Binnenkort dus wellicht, net als feyenooit, Fortis op het shirt??

Related posts