Schilder: ‘Als Ajax dat wil zal ik me op verdedigen focussen’

Robbert Schilder werd aan het begin van dit seizoen verhuurd aan Heracles Almelo. In het oosten heeft de middenvelder een goed seizoen doorgemaakt, hetgeen ook in Amsterdam niet onopgemerkt is gebleven. Martin van Geel sprak vorige week de intentie al uit om Schilder voor volgend seizoen terug te halen naar de ArenA (zie bericht). . ,,Als Ajax mij terug wil halen, ga ik terug naar Ajax”, aldus de 20-jarige voetballer.

Van Geel gaf direct aan dat Schilder zal worden gehaald voor de linksbackpositie (zie bericht). Schilder zelf wil het liefst spelen voor een plek op het middenveld. ,,Ik zie mijzelf als een middenvelder”, aldus Schilder. ,,Maar als Ajax dat anders ziet, dan zal ik me op het verdedigen moeten focussen.” Binnenkort zal Schilder met Ajax om tafel gaan. ,,Ik verwacht binnenkort met Ajax te praten. Ze willen me gewoon terughalen, dat is duidelijk.”

Related posts