Wedstrijd tegen VVSB toegevoegd aan voorbereiding

Het programma in de voorbereiding begitn steeds meer vorm te krijgen. Er is een nieuwe wedstrijd toegevoegd aan het oefenprogramma; Op Zaterdag 14 juli speelt Ajax om 17:00 uur in Noordwijkerhout tegen VVSB. Verder zullen er tijdens het verblijf in De Lutte oefenwedstrijden gespeeld worden tegen GFC (16 juli) en Quick 20 (18 juli). Op 21 juli speelt Ajax een oefenpotje tegen Go Ahead Eagles. Ajax is van plan om ook nog enkele wedstrijden in Groot Brittanië te regelen (zie bericht). Begin augustus volgt het Amsterdam Tournament.

Zaterdag 14 juli 17.00 uur VVSB – Ajax (Noordwijkerhout)
Maandag 16 juli 19.30 uur GFC – Ajax (Goor)
Woensdag 18 juli 19.30 uur Quick’20 – Ajax (Oldenzaal)
Zaterdag 21 juli 16.00 uur GA Eagles – Ajax (Deventer)

Related posts