Ten Cate gecharmeerd van Van Bronckhorst maar komst onwaarschijnlijk

Giovanni van Bronckhorst overweegt komende zomer al terug te keren naar Nederland. De 32-jarige international heeft een doorlopend contract bij Barcelona, maar denkt serieus na over de vraag of hij helemaal voor zijn privéleven moet kiezen. In Camp Nou kan hij echter niet meer rekenen op een regelmatige plek in de basis. Ook dat speelt een rol in zijn huidige overwegingen. Henk ten Cate zou volgens het Algemeen Dagblad gecharmeerd van de gedachte om de linksback van zijn oude club Barcelona naar Amsterdam te halen. Bij PSV zou ‘Gio’ gezien worden als een mogelijke opvolger voor Phillip Cocu, als deze na dit seizoen met pensioen gaat.

Toch lijkt een vertrek van van Bronckhorst naar Amsterdam of Eindhoven niet waarschijnlijk: ,,Nee, naar Ajax zie ik hem niet zo snel gaan,’’ zegt zaakwaarnemer Lens. ,,Het is iedereen duidelijk waar zijn hart ligt.’’ Van Bronckhorst heeft er al eerder geen geheim van gemaakt dat hij, bij een terugkeer naar Nederland, het liefst zou terugkeren bij de Rotterdamse club waar hij werd opgeleid.

http://www.ad.nl/sport/article1277374.ece

Related posts