Huntelaar: ‘AZ-verhaal is absolute onzin!!’

Klaas Jan Huntelaar ontkent berichtgeving in Voetbal International dat hij zich zou hebben aangeboden bij AZ (zie bericht). ,,Absolute onzin! Ik weet niet waar dit vandaan komt. Ik heb die betreffende journalist (Iwan van Duren) ook gebeld, maar hij nam zijn telefoon niet op”, zegt Huntelaar op de website van Ajax. ,,Het lijkt me ook niet meer dan normaal als hij bij mij van tevoren even informeert of zijn bronnen de waarheid vertellen. Dat heeft hij niet gedaan en dat zegt volgens mij genoeg over dat artikel.”

Huntelaar voelt zich nog steeds verbonden met Ajax: ,,Toen ik eerder dit seizoen op de bank terecht kwam, werd mijn naam ook al meteen in verband gebracht met AZ. Het is steeds nergens op gebaseerd. Ik sta nog steeds achter mijn keuze voor Ajax. Dit is absolute onzin.”

Ajax-trainer Henk ten Cate was woedend over deze koude oorlog. “Als ik er echt iets over zou zeggen, dan ontploft de boel. Dus laat ik m’n mond maar houden.”

Het is alweer het zoveelste bewijs dat de pers probeert de sfeer binnen en rond Ajax te verzieken. Eerst kwam ’toevallig’ net in de week voor p$v-Ajax het verhaal rond Kenneth Perez naar buiten en nu dit weer. Johan Derksen en zijn maatjes zijn weer lekker bezig!

Related posts