Slijngard: Verlengen, weg of anders nog jaar naar Jong Ajax

Volgens RTV Noord-Holland keert Donovan Slijngaard deze zomer hoogtswaarschijnlijk terug bij Ajax. De aan FC Groningen verhuurde verdediger komt in Groningen niet aan spelen toe. Slijngaard was tot de winter nog aanvoerder van Jong Ajax. Tenzij er een andere club zich meldt om Slijngard te kopen keert hij terug naar Amsterdam en komt hij weer in de selectie van Jong Ajax terecht. Hij heeft nog een contract voor een jaar en Ajax heeft vooralsnog geen aanstalten gemaakt dat te verlengen.

Zie ook eerdere berichten hierover:
04 april 2007: Slijngard wilde niet spelen met Groningen tegen Jong Ajax
29 januari 2007: Donovan Slijngard vertrekt op huurbasis naar FC Groningen
7 juli 2006: Donovan Slijngard gekozen tot Ajax Talent van het jaar
29 maart 2006: Ajax maakt contracteren Donovan Slijngard bekend

Related posts