PSV zet scout Van der Zee per direct op non-actief

p$v heeft scout Hans van der Zee per direct op non-actief gesteld. De stap van de Eindhovenaren komt een dag nadat het hoofd van de scouting van PSV liet weten komend seizoen voor Ajax te zullen gaan werken (zie eerder bericht). Technisch manager Stan Valckx van p$v vertelde vandaag op een persconferentie van de lampjes onaangenaam verrast te zijn met het vertrek van Van der Zee naar Ajax: ,,Het is natuurlijk wel naar de directe concurrent”, merkte Valckx zeer scherp op.

,,We waren met hem in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar hij wilde bij Ajax aan de slag. Hij heeft een aantal redenen aangegeven waarom hij niet verder wilde en daar moeten we dan ook verder niet te moeilijk over doen. Het is duidelijk dat hij vanaf nu niet meer bij vergaderingen en dergelijke is. Ik heb hem verteld dat hij nu vakantie heeft”, aldus een stoicijnse Valckx.

Related posts