Ingezonden bericht:
Vrijdagavond: Mini Honkfeest in supportershome!

Zaterdag 9 juni zal ’t Honkfeest weer georganiseerd worden in het supportershome. Als opwarmertje zullen a.s. vrijdag voor en na de wedstrijd o.a. de DJ’s Baba en Cold Fusion laten horen waarom je er bij moet zijn op ’t Honkfeest! Kom vrijdag dus gezellig langs in het home! Overigens heb je nog tot vrijdag om je demo op te sturen wanneer je mee wilt doen aan de dj/mc contest. Stuur je cd of mini disc met daar op door jou gemixte hardstyle/early hardcore/oldskool of mc kunsten naar AFCA Supportersclub (Postbus 12707, 1100 AS Amsterdam).

Ook het ontwerp voor de flyer/poster kan je tot vrijdag a.s. (13 april) mailen naar info@afcasupportersclub.nl. Hou er rekening mee dat de flyer dubbelzijdig word en dus twee kanten heeft, stuur het bestand a.u.b. als .eps of .jpg. De flyer zal op a6 formaat komen en de poster op a2.

Voor al je vragen stuur je een mail naar info@afcasupportersclub.nl. Achter de schermen zijn we uiteraard druk bezig met de organisatie van het feest. Zondag 22 april met Ajax-sparta hopen we de flyer klaar te hebben en kan de kaartverkoop hopelijk beginnen. Hou voor meer informatie de diverse Ajax sites goed in de gaten en hou zaterdag 9 juni vrij!

Organisatie van ’t Honkfeest 2007

Bron: AFCA Supportersclub

Related posts