Uitstekende terugkeer van Thomas Vermaelen

Gisterenavond oefende jong Ajax tegen hoofdklasser Argon. Deze wedstrijd was speciaal georganiseerd voor de terugkeer van Thomas Vermaelen om hem weer wat ritme op te laten doen. Helaas voor Ajax werd de wedstrijd verloren met 0-2 maar het ging hoofdzakelijk om het herstel van de Belg die 60 minuten kon spelen. ,,Ik ben weer fit om volledige wedstrijden te spelen”, aldus een eindelijk weer optimistische Vermaelen. Waarschijnlijk zal hij zondag samen met Heitinga het hart van de Ajax-verdediging vormen in de wedstrijd tegen RKC en dan hopelijk de koppositie in de eredivisie overnemen van de lampjes.

,,Ik zit goed in m’n vel. Ik heb hard getraind de afgelopen weken. Ik ben weer fit om volledige wedstrijden te spelen. Ik voel me goed. Ik voel me fit,” aldus Vermaelen tegenover Highlow.

Related posts