Sidwell kiest waarschijnlijk voor Newcastle United

Enkele dagen geleden verscheen het bericht dat Martin van Geel afgelopen zondag in Londen was om het duel tussen Tottenham Hotspur en Reading te bekijken. Hij zou daar zijn geweest voor de transfervrije Steve Sidwell van Reading. Sunsport meldt echter dat Sidwell al tegen vrienden heeft verklaard graag naar Newcastle United te willen.

De middenvelder van reading is komende zomer transfervrij en weigert een nieuw contract te tekenen bij Reading. Een aantalEngelse clubs, waaronder Manchester United, zou belangstelling hebben in de 24-jarige speler.

UPDATE 14 april:
Sommige Engelse kranten zijn niet zo snel blijkbaar dus ruim een week later meldt nu ook The Mirror dat Sidwell waarschijnlijk naar Newcastele vertrekt (zie bericht).

Related posts