PSV verliest van Liverpool maar verliest ook Farfán en Mendez

Met het oog op de ontknoping van de competitie is het niet verkeerd de verrichtingen van p$v in de gaten te houden. Gisteravond gingen de lampjes, na de 1-5 afstraffing tegen Ajax, opnieuw keihard onderuit in het eigen Philips-stadion. Liverpool liet zien dat de Eindhovense formatie rijp is voor de sloop: 0-3. Wat veel interessanter is is dat p$v opnieuw twee geblesseerde spelers over hield aan het Champions League-duel: Jefferson Farfán en Edison Mendez lieten zich vervangen met respectievelijk een hamstring- en knieblessure. Onderzoek vandaag zal uitwijzen hoe lang beide spelers uit de roulatie zijn.

Farfán werd in de rust afgelost door het vaatwastablet Sun en ondergaat vandaag een MRI-scan. De blessure van Mendez lijkt minder zwaar: hij wordt eerst onderzocht door de medische staf van p$v. De lampjes hebben met Arouna Koné, Ibrahim Afellay en Alex al een overvolle ziekenboeg. Eerstgenoemde hoopt aanstaand weekend uit tegen NEC zijn rentree te maken na een maand blessureleed.

Doorwerken
Ronald Koeman zei naar afloop echter niet te denken dat zijn ploeg moeite heeft zich na de nederlaag weer op te laden voor de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben met nog vier wedstrijden te spelen drie punten voorsprong op Ajax: ,,Ik denk niet dat deze tik in nationaal opzicht doorwerkt. We hadden vanavond wel de hoop, maar dat is ijdele hoop gebleken.”

Related posts