Kleuren en patroon uit- en thuisshirt seizoen 2007/2008 bekend

Zoals eigenlijk traditioneel geworden is de afgelopen jaren hebben wij ook ditmaal weer de primeur wat betreft de nieuwe shirts voor komend seizoen. Het patroon, de zogenaamde slang, van het nieuwe uitshirt ziet eruit zoals in het voorbeeld met daarbij de opmerking dat de kleur in het voorbeeld niet helemaal klopt. Die zal meer richting Azurri-blauw zijn, zo is ons verteld. De officiële presentatie van Ajax hiervan zal binnen nu en enkele weken plaats vinden. Naar verwachting zal Ajax de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen; uit tegen Willem II, het nieuwe uit-tenue voor het eerst dragen.

Thuistenue
Naast het uittenue zal er ook een nieuw thuistenue komen. Qua layout valt er (gelukkig) niet veel te sleutelen aan zo’n thuisshirt, dus zit de nuance in de details: Onze tipgever weet te melden dat het kraagje weer terugkeert op dit shirt. Daarnaast zullen de drie Amsterdamse kruizen in een schaduw-effect in de rode balk staan. Dit nieuwe thuisshirt moet vanaf juli in de winkels liggen.

Related posts