Cruijff: ‘Dit weekend valt de beslissing!’

,,Komend weekend valt de beslissing in de strijd tussen Ajax en PSV om de titel”, tenminste dat zegt Johan Cruijff. Cruijff ziet PSV niet meer zomaar even landskampioen worden: ,,Ze hebben een moeilijk programma, daar kun je niet omheen”, liet de voormalig topvoetballer dinsdag weten na de 0-3 nederlaag van de Eindhovenaren tegen Liverpool in de kwartfinale van de Champions League.

,,Veel hangt af van komende zaterdag, want NEC uit is niet makkelijk”, aldus de 59-jarige Cruijff tegenover Tom Egbers. “En ze spelen ook nog thuis tegen het goed spelende FC Twente, dus dat is ook een lastige opgave. Het enige wat PSV nog kan doen is er vol voor gaan en hopen op een goede afloop van de competitie.”

De ziekenboeg van PSV is overigens nog wat voller geworden. Aanvaller Jefferson Farfán heeft aan het duel met Liverpool de nodige hamstringklachten overgehouden. Ook routinier Phillip Cocu heeft de nodige pijntjes en Edison Méndez (knie) kwam eveneens niet ongeschonden uit de strijd. De verwachting is dat Farfan en Mendez niet in actie kunnen komen dit weekend.

Bron: Ajax Online

Related posts