Ajax legt jeugdspeler Wormgoor vast

Ajax heeft jeugdspeler Vito Wormgoor voor de komende seizoenen vastgelegd. De verdediger tekende een contract tot medio 2009. De 18-jarige Wormgoor maakte sinds afgelopen zomer deel uit van de jeugd van Ajax. Daarvoor speelde hij voor de amateurs van DOVO uit Veenendaal. Hij speelt momenteel voor Ajax A1 en Jong Ajax. Vanaf komend seizoen zit hij definitief bij de selectie van het beloftenteam. De verdediger, die zowel op rechts als in het centrum uit de voeten kan, kwam over van de amateurs van DOVO Veenendaal.

,,Ajax was al van kleins af aan mijn favoriete club’’, vertelt Wormgoor direct na de ondertekening van zijn contract op Ajax.nl. De Ajacied tovert een kamerbrede glimlach tevoorschijn. De pen waarmee hij zijn verbintenis heeft gesigneerd wordt gekoesterd. De Ajax-ballpoint krijgt ongetwijfeld een mooi plekje in huize Wormgoor. De tweejarige verbintenis wordt definitief bezegeld met een handdruk van technisch directeur Martin van Geel.

Zie ook eerdere bericht:
22-2-2007: Talent Vito Wormgoor(18) mondeling akkoord over contract tot 2009

Related posts