Waarschijnlijk einde seizoen voor Grygera

Dankzij het instituut dat interland voetbal heet is Zdenek Grygera zijn carrière bij Ajax met een knieblessure afgesloten. Mocht Ajax de titel alsnog mislopen en dus vervolgens in de play-offs terecht komen dan is er een kleine kans dat hij in de tweede ronde van die strijd weer inzetbaar is.

Grygera raakte afgelopen woensdag al na een minuut of 10 geblesseerd in het duel van Tsjechië tegen Cyprus. Bij nader onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat hij een scheur in de binnenmeniscus van zijn linkerknie heeft opgelopen. Het is triest om te zien dat de club in dit geval weer opdraait voor de kosten van de revalidatie. Juventus wilde Grygera in de winterstop alvast overnemen maar Ajax vond het bedrag dat de club uit Turijn daarvoor overhad niet voldoende. Na de winterstop speelde de Tsjech vervolgens amper voor Ajax en nu dus waarschijnlijk helemaal niet meer.

Related posts