Ingezonden bericht supportershome:
Wil jij op het komende Honkfeest draaien of de flyer ontwerpen?

Begin juni organiseren we weer een groots housefeest in het supportershome, de laatste editie werd gehouden onder de naam ’t Honkfeest en onder deze naam zal het feest ook voortaan blijven bestaan. ’t Honkfeest staat garant voor een gezellige sfeer, een vol supportershome, een geweldige line-up en een avond keihard knallen! Meer informatie over het feest zelf volgt binnenkort. Wat we wel alvast kunnen zeggen is dat we vaak verzoeken krijgen van mede supporters die zo graag zouden willen draaien op een van deze feesten.

Aangezien de feesten een erg groot succes zijn en de line-up altijd om van te smullen is kunnen wij ons dit goed voorstellen. Helaas kunnen wij hier zelden echter voor zorgen omdat de programmering al zo vol zit. Daarom willen we deze keer een dj contest houden voor mede supporters. Kan jij dus goed hardstyle/early hardcore of oldskool draaien? Wil je doorbreken bij een groter publiek? Is het jouw droom om een keer in een vol home jouw kunsten te vertonen? Stuur ons dan jouw demo op cd met een briefje er bij met daar in je motivatie en gegevens. Dit kan je sturen naar de postbus van de AFCA Supportersclub, Postbus 12707
1100 AS Amsterdam. Voor vragen stuur je een mail naar AFCA Suipportersclub. De criteria zijn uiteraard wel dat je Amsterdammer/Ajacied bent!
Uit alle inzendingen zullen 4 personen gekozen worden die aan het begin van de avond hun platen mogen draaien voor een half uur. Voor mc’s geldt overigens ook dat ze een demo op kunnen sturen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Verder willen we voor de promotie natuurlijk weer een hele vette flyer en poster hebben. Ben jij grafisch ontwerper? Het je een goed en creatief idee voor de flyer? Mail ons dan voor vrijdag 13 april jouw ontwerp naar info@afcasupportersclub.nl en wie weet zie je je eigen idee overal rond de arena en in Amsterdam. Het gaat dus om de achtergrond waarop later nog de line-up en alle informatie geplaatst moet worden.

Organisatie van ’t Honkfeest 2007

Related posts