Ferguson: ‘Liever Huntelaar dan Torres’
‘Man United bereid bod voor op Huntelaar’.

De over het algemeen zeer betrouwbare Engelse krant; The Times, meldt dat Manchester United een bod gaat uitbrengen op Klaas-Jan Huntelaar. Volgens The Times laat Ajax zijn aanvalsleider pas gaan voor het dubbele bedrag als waarmee ze Huntelaar van SC Heerenveen hebben overgenomen: om en nabij de twintig miljoen euro. Manager Alex Ferguson prefereert de Ajax-spits zelfs boven Fernando Torres.

Huntelaar zou zich snel kunnen aanpassen in het Premiership, terwijl Torres meer geschikt wordt geacht voor het continentale voetbal. Scouts van united bezochten FC Twente – Ajax (1-4) en vielen met de neus in de boter: Huntelaar maakte een hattrick. Naast Huntelaar zouden ook Nani (Sporting Lissabon) en Owen Hargreaves (Bayern München) op het zomerse verlanglijstje van United staan.

Related posts