Van der Meyde noemt manager ‘een leugenaar’ en lijkt af te stevenen op breuk

Andy van der Meyde lijkt af te stevenen op een breuk met zijn huidige werkgever Everton. De ex-Ajacied heeft al diverse akkefietjes achter de rug bij de club uit Liverpool. Nu heeft Van der Meyde zijn manager David Moyes voor leugenaar uitgemaakt. De aanvaller ontbrak tegen Arsenal, volgens Moyes omdat hij last had van een knieblessure. ,,De manager hoeft geen volkomen leugens te vertellen. Het is complete nonsens dat ik geblesseerd was – ik was helemaal fit”, aldus Van der Meyde in The Mirror. ,,Het is zijn recht om me niet op te stellen, maar hij hoeft er niet over te liegen. Mijn situatie hier is niet gemakkelijk. Ik speel alleen in thuiswedstrijden.”

De 27-jarige oud-international, die eerder ook bij FC Twente en Inter Milaan speelde, kwam dit seizoen nog niet verder dan 7 wedstrijden voor Everton. Vorig seizoen speelde hij maar 10 competitieduels voor de club uit Liverpool. Onlangs wist Johan Derksen te melden dat Van der Meyde zeer waarschijnlijk komend seizoen vertrekt van Everton naar FC Twente (zie bericht).

Related posts