Benefiet-/Afscheidswedstrijd op komst tussen Ajax ’95 en Ajax heden

De broertjes de Boer organiseren aan het einde van het seizoen een benefiet wedstrijd voor de stichting spieren voor spieren, op de achtergrond is de krokettenkoning Rob Cohen nog bezig met het zoeken van sponsoren, een datum is dus nog niet geprikt. Ajax heeft zijn medewerking al toegezegd. Als dat maar goed gaat en de KNVB geen spelers gaat op eisen.

Toch is het allerminst al zeker dat het duel er ook daadwerkelijk komt: “Het is onzin dat dit al een feit is, ” zo laat Rob Cohen weten. ,,We zijn druk bezig, Ajax heeft z’n medewerking toegezegd, maar de financiën zijn zeker nog niet rond. Bovendien moet het maar in de drukke agenda van de spelers passen. “

Hopelijk gaat het wel door want voor de Ajax-fans betekent een weerzien met de helden van ’95 dat de stembanden vast geschraapt kunnen gaan worden: Litmanen, Finidi, Rijkaard, Blind, enz…

Related posts