Broertjes Laudrup lijken te gaan kiezen voor FC Barcelona

Het heeft er alle schijn van dat Mads en Andreas Laudrup; de zoons van Michael Laudrup, hun carrières voort gaan zetten in Barcelona. Ook Ajax toonde belangstelling voor het duo (zie eerdere berichten onderaan dit artikel), maar de twee lijken te kiezen voor Barca. De broertjes zijn 16 en 17 jaar. De oudste, Mads, speelt bij FC Kopenhagen en is al meerdere malen opgeroepen voor Denemarken onder 21. Andreas speelt voor de jeugdploeg van Lyngby.

Michael Laudrup bevestigt dat er met de algemeen directeur van FC Barcelona is gesproken. ,,Ik heb met Txiki Begiristain gesproken over hen. Maar er is nog niet gepraat over contracten bij Barcelona, want ze zijn nog te jong. Zij hebben allebei talent en ik wil gewoon dat ze plezier hebben. Ik wil geen druk op ze leggen,” aldus Laudrup senior.

Zie ook eerdere berichten hierover:
17 januari 2007: Gebroeders Laudrup zeggen ‘JA’ tegen stage bij Barcelona
08 januari 2007: Zonen Michael Laudrup ook uitgenodigd voor stage bij Barcelona en Real Madrid
16 december 2006: Ajax nodigt Andreas Laudrup nogmaals uit voor stage
08 december 2006: Niet Mads, maar broertje Andreas(16) Laudrup op stage bij Ajax
05 december 2006: Zoon Michael Laudrup (17) op stage bij Ajax

Related posts