Stalin Henk laat weer eens van zich horen

Het orakel van Zeist; Stalin Henk, moet zijn macht weer laten gelden. Hij heeft tegenover de media verklaart dat het Nederlands elftal na de competitie in zijn sterkst mogelijke opstelling naar Azië afreist om met Marco van Basten op oefenstage te gaan. Wat hij eigenlijk probeert te zeggen is dat de KNVB nog wat centen tekort komt en dat daar grof geld te halen is.

Ajax heeft na de competitie ook een oefenstage gepland maar dan naar China, lees ook hier dat er nog even grof geld verdiend moet worden. Er is alleen een heel groot verschil: Ajax betaald de salarissen, de premies, en exploiteert zijn eigen spelers. De KNVB haalt de zakken met geld op en betaald per speler een premie-tje en de rest verdwijnt in de zakken van de bobo’s uit Zeist.

Related posts