Mido: ‘Ronald Koeman heeft mij al gebeld!’

Ahmed Hossam, oftewel Mido, zou op het verlanglijstje staan van PSV-trainer Ronald Koeman, zo meldt Voetbal International vandaag. De oud-Ajacied krijgt bij Tottenham Hotspur weinig speeltijd onder coach Martin Jol en wil komende zomer vertrekken uit Londen.

,,Ik heb veel pech gehad met blessures”, zegt hij in een tv-interview. ,,Elke keer als ik speel en dat ook goed doe, raak ik weer geblesseerd. Op die manier stokt mijn ontwikkeling bij The Spurs. Daar komt bij dat de vorm van Berbatov erg indrukwekkend is. Dat is ook een reden dat ik zo weinig speel.” Martin Jol loopt weg met Dimitar Berbatov, die van de Scheveninger nog niet voor vijftig miljoen euro mag vertrekken en tot nu toe het vertrouwen helemaal waar maakt.

De Egyptenaar voegde daar aan toe dat hij aan het eind van dit seizoen een gesprek zal hebben met Jol. ,,Ik ben geen speler die z’n geld pakt en gewoon op de bank blijft zitten. Ik heb aanbiedingen van Manchester City en Celta de Vigo. Verder heeft Ronald Koeman mij gebeld en ook zijn interesse getoond.”

Related posts