‘Man. United en Aston Villa jagen op Sneijder’

Nu Wesley Sneijder zelf ook aangeeft klaar te zijn voor een stap naar het buitenland wordt zijn naam met meerdere clubs in verband gebracht. Zo vulde zijn naam zondagmorgen de Britse tabloids. Volgens Sunday Express zou hij bij Manchester United in de picture zijn gekomen nadat de club voor langere tijd Huntelaar volgde. Sneijder zou daarbij meer op zijn gevallen. News of the World met op zijn beurt dat Aston Villa zijn zinnen zou hebben gezet op de middenvelder van Ajax.

Sneijder is echter niet de enige middenvelder die door Manchester United wordt gevolgd. Ook Deco staat volgens News of the World hoog op het verlanglijstje van Sir Alex Ferguson. Voor de Portugees zou United een slordige 25 miljoen euro overhebben.

Aston Villa bereidt op zijn beurt een serie grote aankopen voor. De club werd begin dit seizoen overgenomen door een multimiljonair, die heeft aangekondigd enkele topspelers naar Villa Park te willen halen.

Related posts