RKC probeert huurling Vertonghen langer te behouden

In de VI van deze week laat de directeur van RKC van der Vegt weten dat als het aan RKC ligt het huurcontract met Jan Vertonghen met nog een jaar verlengt zal gaan worden. RKC is zeer tevreden over de 20 jarige links half. Van der Vegt denkt dat het moeilijk zal gaan worden om hem nog een jaar te huren, er is met Ajax afgesproken dat hij aan het einde van seizoen weer teruggaat naar Amsterdam

Poepon
Onlangs gaf ook Willem II aan een andere huurling; Rydell Poepon, na dit seizoen opnieuw een jaar van Ajax te willen huren. Bij Willem II is men tevreden over de inbreng van Poepon, die in de winterstop de overstap maakte van Jong Ajax naar de Tricolores, zo liet de Tilburgse voorzitter; Hans Verbunt, weten in een interview onlangs met het Brabants Dagblad.

Related posts