Van der Sar haakt geblesseerd af bij Oranje; Stekelenburg logische vervanger

Doelman Edwin van der Sar heeft zich af moeten melden bij bondscoach Marco van Basten voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Roemenië van aanstaande zaterdag in Rotterdam. De aanvoerder van het Nederlands elftal is niet tijdig hersteld van een kuitblessure. Maarten Stekelenburg is de logische vervanger voor Van der Sar onder de lat. Naast Stekelenburg heeft Van Basten ook doelman Henk Timmer van Feyenoord opgeroepen. Beiden kregen vorige interland een halve wedstrijd de kans. Van Basten gaf echter onlangs nog aan dat Stekelenburg, na Van de Sar 2e doelman is. Bovendien heeft de Ajax-doelman de laatste weken de goede vorm te pakken en lijkt dus de eerst aangewezen persoon voor de plaats onder de lat zaterdag.

.

Related posts